Kentät

Kotkansaaressa sijaitsevat uudet padel-kentät ovat WPT-hyväksyttyjä panoraamakilpakenttiä. Tehokkaan LED-valaistuksen vuoksi kentillä on mahdollista pelata myös auringon laskettua.

Kenttien väleissä ja laidoilla on tarvittavat ulkopelialueet vaativaankin ammattitason pelaamiseen.

Padel-kenttä on aina 10x20m kokoinen ja muistuttaa ulkomuodoltaan paljon tenniskenttää. Padel Kotkan mustiin kenttärakenteisiin yhdistetty sininen Supercourt -tekonurmi on pelialustana raikkaan värinen ja pallo erottuu hyvin helpottaen pelaamista entisestään.

Padel Kotkan kentät sijaitsevat osoitteessa Merituulentie 45, Kotka. Mereen on kentiltä ja kahviosta matkaa alle kivenheiton verran, joten tunnelma avaralla alueellamme on taattu. Yhteydet kentillemme ovat mainiot, sillä kentät sijaitsevat isojen teiden läheisyydessä. Helsingistä matkaa on autolla tunti ja 15 minuuttia.

Kolmen padel-kentän lisäksi alueella on viihtyisä kahvila, josta voi seurata peliä meren ääreltä kaikilla kentillä. Virvokkeita ja purtavaa löytyy niin lapsille kuin aikuiseenkin makuun. Samassa yhteydessä on myös tarvikemyymälä ja WC:t. Tervetuloa tutustumaan!

Ohjaus

Padel-valmentajanamme toimii Kymenlaakson oma poika Janne Autio. Janne on SM-tason pelaaja ja tason 1 padel-ohjaaja. Janne toimii Padel Kotkan ulkokentillä koko tulevan kesän ajan alla olevan kurssiaikataulun mukaisesti sekä hänet on saatavilla sovitusti sopimuksen mukaan.

Voit ilmoittautua alla oleville kursseille tai tiedustella valmennusaikoja meiltä sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai suoraan Jannelta. Yhteystiedot löytyvät alta.

Jannen yhteystiedot:

Puh. 050-3085038

Sähköposti: [email protected]

Alkeiskurssit 40€/hlö

Teemana säännöt, peruslyönnit, syöttö

Kurssi 1: TI 22.6. klo 16:30 – 18:00 (täyttyneet paikat: 0/4)
Kurssi 2: TI 22.6. klo 18:00 – 19:30 (täyttyneet paikat: 0/4)

Kurssi järjestetään, mikäli neljä ihmistä osallistuu.

Teemakurssit 1-2 hlö 75€/tunti / 3-4 hlö 95€/tunti

Kursseille ilmoittaudutaan joko henkilökohtaisesti tai ryhmässä ja kurssi toteutetaan toiveiden mukaisesti. Aikataulu sovitaan aina valmentajan kanssa erikseen.Jannen yhteystiedot:

Puh. 050-3085038

Sähköposti: [email protected]